Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Opnieuw inloopavond Oranjevereniging

Geplaatst op: 10 april 2018

Na het grote succes van vorig jaar, houdt de Oranjevereniging ook dit jaar weer een inloopavond. Deze inloopavond is er voor bedoeld om wijzigingen door te geven die betrekking hebben op de gezinssituatie, verhuizing of iets dergelijks. Ook kunnen bezoekers op deze avond lid worden van de Oranjevereniging. Zij ontvangen dan direct de ledenkaarten. Deze ledenkaarten kunnen dan ook meteen gebruikt worden.

Deze dienen wel contant te worden afgerekend (16 jaar en ouder €6,=)voor kinderen tot 16 jaar ontvangt u dan gratis kinderkaarten Deze inloopavond is op woensdag 18 april van 20.00 uur tot 21.30 uur Vorig jaar zijn er veel mensen in d’Overtoom gekomen om wijzigingen door te geven in hun gezinssituatie, verhuizing of iets dergelijks.

“Wij waren hier heel blij mee en hoopten zo ons ledenbestand weer up to date te hebben. Maar nu  blijkt dat het programma waar wij als Oranjevereniging mee werken, niet alle wijzigingen heeft opgeslagen en heeft doorgevoerd. Met het resultaat dat de kaarten (net als vorig jaar) op het verkeerde adres zijn bezorgd, of dat er te weinig kinderkaarten zijn bezorgd. Dit vinden wij als bestuur natuurlijk erg vervelend. Toch willen wij ook deze mensen vragen om op deze avond nogmaals langs te willen komen in d’Overtoom, zodat wij de wijzigingen (nogmaals) door kunnen voeren”, aldus het bestuur van de Oranjevereniging.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500