Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Karrenvracht aan medailles voor DEK

Geplaatst op: 15 april 2018

DEK deed zaterdag mee aan deel 5 van de Regionale Tienkamp gezwommen in Zwembad De Broene  ’Eugte in Staphorst.  DEK kwam in deze wedstrijd met 22 zwemmers aan de start en zwom in de 26 programma’s 30 maal individueel en driemaal in de estafette in de prijzen: 14 keer goud, 9 keer zilver en 10 keer brons! 

De gouden medailles gingen naar Harryelle Eenkhoorn, Jorgen Gerritsen (2x), Edwin Kanis (2x), Laurens van der Pligt (2x), Naomi van der Sluis (2x), Kevin Tuinman (2x), Demi Visscher (2x) en het estafetteteam Mara/Lenn Ché/Silvia/Jasper. H et zilver was voor Lennard Beens, Luna Boschman, Anouk Bosman (2x), Laurens Curfs, Lenn Ché Klomp, Silvia Vos en het estafetteteam Lennard/Naomi/Kimberly/Lars. B rons ging naar Luna Boschman, Myrthe Bosman (2x), Tim Bosman (2x), Hilde Curfs, Mara van Dijk, Sophie van Someren en het estafetteteam Lara/Tim/Tiniek/Anouk.

Er zijn 14 persoonlijke records gezwommen, waarvan de grootste door Lara Tuinman: zij  verbeterde zich op de 100 meter wisselslag met ruim 12  seconden.

De volgende wedstrijd op het programma is deel 5 van de Nationale Zwemcompetitie; 21 april in De Vrolijkheid in Zwolle, aanvang 13.30 uur.

De totale uitslag van de wedstrijd is te lezen op www.dekgenemuiden.com.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500