Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

CBO live met Koningsdag en Dodenherdenking

Geplaatst op: 24 april 2018

Traditiegetrouw hoopt de C.B.O. op koningsdag en op dodenherdenking speciale uitzendingen te verzorgen. Dit gebeurt vanuit Genemuiden, zowel vanuit de studio als op het Havenplein en het Springerpark.

Op Koningsdag begint de uitzending om 08:00 uur. Er wordt live uitgezonden vanaf het Havenplein waar de traditionele aubade is. Daarna wordt overgeschakeld naar de studio waar luisteraars kunnen genieten van weetjes en informatie rond het koningshuis. Dit zal tot 10:00 uur duren.

Op Dodenherdenking (vrijdag 4 mei) is de C.B.O. aanwezig op het Springerpark voor een rechtstreeks verslag van de dodenherdenking. Deze uitzending begint vanaf 19:30 uur. Luisteraars kunnen de toespraken volgen, de kranslegging en de twee minuten stilte. De uitzending zal tot 20:15 uur duren.

De CBO is te beluisteren via de radio op 107.3FM, via de C.A.I. op 104.1 en via www.cbozwartewaterland.nl/ live-radio-luisteren

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500