Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ontdek de winkel in ’t Olde Staduus

Geplaatst op: 26 april 2018

De winkel in t Olde Staduus sluit zich zaterdag met de openingstijden bij de outlet in de feesttent aan. Een mooie gelegenheid om de winkel eens te ontdekken. De winkel verkoopt bijvoorbeeld leuke presentjes van streekproducten, speculaasbrokken, cocosmacronen, van alles en nog wat van steigerhout en er is ook gelegenheid om koffie of thee te komen drinken.

En was er de vorige open dag een workshop van advocaat maken, deze keer kunt u smullen van een verrukkelijke pannenkoek, gebakken van meel van de Zwaluw uit Hasselt. Kom langs tussen 11.00 en 14.00 uur om de pannenkoeken te proeven.

En dan meteen de nieuwe folders bij het Toeristisch Info Punt mee nemen. OOk zijn er handige foldertjes van de Noordoostpolder met de Tulpenroute, de Wieden-Weerribben en de Ijsseldelta verkrijgbaar.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500