Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Pand21 open op nieuwe plek

Geplaatst op: 22 mei 2018

“We hebben er zin in…”, klinkt het dinsdagochtend in het centrum van Genemuiden. Daar opent Pand21 de deuren op de nieuwe locatie. Pand 21 heeft nu twee verdiepingen tot hun beschikking in een prachtig pand op een uitstekende locatie. “Maar de sfeer is hetzelfde gebleven: we blijven een boetiek”, zegt Henriette.

Een boetiek waar tijd en aandacht is voor klanten, en die komen uit de wijde omgeving rondom Genemuiden. Niet voor niets heeft heel Zwartewaterland een flyer voor de opening op de deurmat gekregen. “Als ik hier zo sta, merk ik nu al dat dit een hele goede plek is”, glimlacht Henriette. Op de oude plek zat de winkel al volop in het zicht, maar de aanblik is nu nog verder verbeterd. Pand21 zit in het hartje centrum.

En dat met een nieuwe logo aan de muur. 21 is nu in Romeinse cijfers gespeld, een idee van Comceptum. “Met een nieuwe locatie ga je ook nadenken over de uitstraling. We zijn in de loop van de tijd minder klassiek geworden. Dit logo past beter bij een moderne winkel”, vertelt Henriette . Het assortiment is op de nieuwe locatie overigens niet veranderd. Er komt een merk bij, maar verder gaat Pand21 door op de al ingeslagen weg. Onder meer Nikki Plessen is een belangrijk merk voor de zaak. Het boegbeeld van die merk heeft de familie Brouwer in een videoboodschap gefeliciteerd met de opening van de nieuwe zaak.

In de openingsweek heeft Pand21 uiteraard leuke verrassingen en korting. Alle reden dus om de komende dagen het prachtige pand, aan de achterkant van JR Schoenmode en tegenover Juwelier Brouwer, Kwalitaria, Slagerij van Ingen, Bakkerij Slager en Hema te bekijken.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500