Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Speciale voorverkoop voor mogelijk kampioensduel

Geplaatst op: 23 mei 2018

In verband met de mogelijke drukte rond het duel Berkum tegen Sportclub Genemuiden, kunnen liefhebbers donderdagavond al een kaartje kopen bij Sportclub. Tussen 19.30 en 21.30 uur kunnen een of meerdere kaarten worden gekocht. Entreeprijzen zijn: kinderen tot 13 jaar € 3,–, van 13 jaar tot 65 jaar € 6,– en 65+ € 3,– Leden tot 13 jaar kunnen een gratis toegangskaart afhalen op vertoon van de Ledenpas, dit geldt alleen op de voorverkoopavond op 24 mei.

Er zal a.s. zaterdag een aparte ingang worden gecreëerd voor de personen die al in het bezit zijn van een toegangsbewijs, voorkom dus lange wachttijden en koop je toegangsbewijs in de voorverkoop!

Parkeren a.s. zaterdag

Vanuit alle toegangswegen naar Sportpark De Vegtlust, wordt er met parkeerbewijzering gewerkt en met parkeerregelaars. In eerste instantie worden de bussen en de auto’s allemaal geleid naar de parkeerplaatsen bij het SPORTCENTRUM LANDSTEDE, aan het Hogeland kunnen de bussen parkeren.

Vuurwerk

Het afsteken van vuurwerk is ten strengste verboden, indien men zich hier niet aan houdt zal verwijdering van het sportpark plaatsvinden en de eventuele geleden schade zal op de personen worden verhaald die zich niet aan dit verbod houden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500