Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Werkis/verder met werk zoekt vakantiekrachten (advertorial)

Geplaatst op: 29 mei 2018

Misschien herken je het wel, je hebt de afgelopen weken zitten zweten boven de studieboeken, je was alleen maar bezig met het halen van dat goede cijfer om straks je diploma in ontvangst te kunnen nemen. En dan ineens zijn de examens voorbij, de stress is weg, je kunt ontspannen en genieten van je vakantie…

Wellicht is het dan nu ook tijd voor een vakantiebaan. Iets waar jij de afgelopen weken waarschijnlijk helemaal niet mee bezig bent geweest omdat je het te druk had met de studie. In dat geval hebben wij goed nieuws, Werkis/ verder met werk is ook op zoek naar vakantiekrachten. Als vakantiekracht ben je veelzijdig en fulltime of parttime inzetbaar. Heb je vragen of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Kom dan langs bij ons op de vestiging (Puttenstraat 34a, Genemuiden), bel (038 30 31 828) of WhatsApp (06 11 14 81 15) en we nemen de mogelijkheden met je door.

Naast vakantiekrachten zijn wij doorlopend op zoek naar mensen die ook geloven dat werken leuk mag zijn! Ken jij iemand die op zoek is naar de perfecte baan of niet op de juiste plek zit, tip hem of haar bij ons en wie weet zitten jullie binnenkort samen op kosten van Werkis in de bioscoop.

Kijk voor de meest actuele vacatures op www.werkis.nl. Onze site is vanaf vandaag in een ander jasje gestoken. Zo vind je nog makkelijker de weg!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500