Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Het ‘vierde’ wint het Weteringtoernooi

Geplaatst op: 2 juni 2018

Weteringtoernooi 2018, het toernooi voor de lagere elftallen.

Genemuiden 4 heeft zaterdag het Weteringtoernooi gewonnen, het toernooi voor lager seniorenelftallen. De vrijdag ervoor druppelden de teams die van ver moesten komen de regio al binnen, waar ze de lokale etablissementen vulden met feestgedruis.

Terwijl het de afgelopen weken erg warm was, kende deze zaterdag een erg  regenachtig begin en was de zon de hele dag niet te bekennen. Dit mocht de pret echter niet drukken; het weer was perfect om te voetballen en er kan teruggekeken worden op een prachtige, sportieve dag met onderling respect, een fantastische sfeer en een geoliede organisatie.

In de halve finales werd gespeeld door  ’s Heerenbroek tegen de Tuinders (HTC 2) en  Genemuiden 4 tegen de All  Stars. Hier kwamen de Tuinders en Genemuiden 4 als winnaars uit de bus, zodat zij naar de finale mochten. Na de reguliere speeltijd was de stand nog 0-0, zodat penalty’s de beslissing moesten brengen. De Genemuider ploeg bleek het meest trefzeker, zodat zij  met de beker naar huis gingen! BMR 3 werd uitgeroepen tot de meest sportieve ploeg en mocht de fair play beker in ontvangst nemen.

“Na het sportieve deel was het tijd voor Feestbeest Jerick en de band Men in Music om de teams op de banken te krijgen. De organisatie wil de deelnemende teams, scheidsrechters, vrijwilligers  en sponsoren ontzettend bedanken voor hun inzet en hulp. Dankzij jullie kunnen we zeggen dat Het Weteringtoernooi het gezelligste toernooi van Nederland is”, aldus de organisatie.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500