Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kledingmarkt eerder vanwege eerder succes

Geplaatst op: 5 juni 2018

De eerste editie van de tweedehandskledingmarkt in d’ Overtoom bleek in december een schot in de roos. En dus staat donderdag nummer twee alweer op de kalender. “Wat eigenlijk bedoeld was als een jaarlijks terugkerend evenement doen we nu alvast weer, want we kunnen eigenlijk niet wachten tot december!”, zegt Meike van d’ Overtoom.

Dat anderen daar net zo over dachten blijkt aan het aantal opgaves: maar liefst 21 unieke stands met van de mooiste vintage tot de hipste ‘z.g.a.n.’ items. Voor elk wat wils en in alle soorten en maten. “Vanwege de groei van het aanbod zijn we zelfs genoodzaakt te verhuizen naar de Podiumzaal van de Overtoom, die mooi aangekleed gaat worden door Bloembinderij Vivaldi. Ze zullen mooie planten meenemen en hier en daar leuke hoekjes creëren, want het gaat uiteindelijk om de gezelligheid!”

“Vandaar ook dat we in de hal een plekje hebben kunnen vrijhouden voor de mooie brocante van Buiten de Vesting uit Kampen! Bram zal een mooi scala aan binnen- en buitendecoraties meenemen.”

De markt is van 19.00 tot 21.00 uur, gratis entree en parkeren.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500