Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wafels nieuwe specialiteit van Wim

Geplaatst op: 20 juli 2018

IJsselheem en geWOON! presenteerden vrijdagochtend een nieuwe specialiteit op het plein in De Meente. Vanaf nu bakt Wim drie keer in de week wafels die vervolgens worden geserveerd met vers fruit, slagroom, poedersuiker en verschillende toppings. Op dinsdag, woensdag en vrijdag is het dus smullen geblazen in De Meente. En dat voor slechts twee euro, inclusief koffie.

Het plein is de afgelopen jaren omgetoverd tot een gezellige ontmoetingsplek voor bewoners en bezoekers. “Met deze nieuwe specialiteit hopen we nog meer mensen uit de wijk aan te spreken. Ook voor mensen die op de bus wachten is dit misschien een mooie aanvulling”, vertelt Hendrik Kingma van IJsselheem, die samen met Wim Zegers druk aan het bakken is.

De wafels zijn niet alleen voor de bezoekers van het terras, maar kunnen ook worden afgehaald of besteld. Daarvoor moet met de receptie van De Meente worden gebeld. Het restaurant is van maandag tot en met vrijdag geopend tussenn 09.30 en 11.30 en 13.30 en 15.30 uur. De wafels zijn er dus drie dagen in de week. “En die smaken heerlijk”, zegt Wim, die het ook mooi werk vindt om te doen.

Met de wafelbakkerij komt er nog meer leven in de brouwerij rondom het plein “Hier is altijd wel wat te doen. Een cliënt van ons speelt nu bijvoorbeeld piano”, vertelt Nicole van geWOON!, wat een initiatief van PGVZ is. Zij is enthousiast over de mogelijkheden binnen de locatie van IJsselheem. “Wij helpen mee in het restaurant, in de bediening, brengen bewoners naar het restaurant en doen allerlei onderhoudswerk. Er is genoeg werk in De Meente en de interactie met de bewoners is prachtig.”

Bij de wafelintroductie was ook Hans Verhoek met zijn Calor koffie aanwezig.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500