Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Create Cantus heeft ruimte voor nieuwe leden

Geplaatst op: 22 augustus 2018

Aanstaande dinsdag D.V. 28 augustus start het ensemble Creâte Cantus aan een nieuw seizoen. Daarbij is er zeker weer ruimte voor nieuwe leden om zich bij het orkest te voegen. “Bespeelt u/bespeel jij een instrument en lijkt het je leuk om bij een ensemble mee te spelen? Neem dan zeker contact met ons op! Vooral violisten of mensen die een basinstrument bespelen kunnen we goed gebruiken”, aldus het koor.

Het ensemble verleent haar medewerking aan verscheidene concerten waar het geestelijke liederen, psalmen of psalmbewerkingen en klassieke muziek ten gehore brengt. “Van leden verwachten we dat ze een niveau van spelen hebben waarbij samenspel met andere instrumenten goed mogelijk is. Dit wordt getoetst d.m.v. een screening.”

Wilt u/wil jij meer informatie over het ensemble, concerten of oefenavonden. Kijk dan op website (www.createcantus.nl) of like Facebookpagina (https://www.facebook.com/CreateCantus/).

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500