Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Breman-directeur kreeg terecht ontslag

Geplaatst op: 23 augustus 2018

Breman Installatiegroep stond in zijn recht bij het ontslag van directeur Van der Kamp. Dat stelt de Zwolse kantonrechter in een vonnis.

Een bedrijfsrecherchebureau deed de afgelopen periode in opdracht van Breman opdracht naar het reilen en zeilen. Volgens het bureau was er sprake van een zwarte kas en liet de voormalig directeur werknemers onder werktijd privé verbouwingen uitvoeren. Ook verdwenen er bedrijfsgoederen. Bovendien zouden er meer dan tien jaar lang facturen naar twee tapijtbedrijven zijn verstuurd, zonder dat daar leveringen tegenover stonden. De rekeningen zouden een waarde van meer dan 1,4 miljoen euro hebben.

Of Breman vervolgstappen gaat ondernemen is nog niet duidelijk. Tegenover De Stentor zegt het bedrijf dat daarover pas een besluit valt als het bedrijfsrecherchebureau haar onderzoek helemaal heeft afgerond. Wel is de Belastingdienst op de hoogte gesteld.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500