Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Beursplein moet bedrijven en verenigingen koppelen

Geplaatst op: 27 augustus 2018

Op 27 september wordt voor het eerst in de gemeente Zwartewaterland het Beursplein georganiseerd. Dit initiatief brengt lokale bedrijven en maatschappelijke organisaties op een laagdrempelige manier met elkaar in contact. De uitvoerende organisatie is in handen van De Regelaardij en Organisatiebureau Doen. Zij doen dit in opdracht van de gemeente Zwartewaterland.

Veel bedrijven in Zwartewaterland voelen zich maatschappelijk betrokken en willen dit graag kenbaar maken. Diverse verenigingen hebben behoefte aan materialen, advies of menskracht. Op het Beursplein worden vraag en aanbod bij elkaar gebracht. Als beide partijen elkaar vinden is er een overeenkomst of ‘match’. Het is de bedoeling dat deze ‘match’ met gesloten portemonnee tot stand komt.

Om de ontmoeting tussen bedrijven en organisaties tijdens het Beursplein mogelijk te maken, bezoekt een vrachtwagen op één dag alle drie de kernen. De vrachtwagen stopt ’s ochtends van 10.00 t/m 12.00 uur het Havenplein in Genemuiden. Vervolgens staat de vrachtwagen van 14.00 t/m 16.00 uur op de Handelskade in Zwartsluis. Het Beursplein wordt van 18.00 t/m 20.00 uur afgesloten bij het Gemeentehuis in Hasselt.

Informatiebijeenkomst

Op 5 september 2018 zijn er twee informatiebijeenkomsten in het gemeentehuis in Hasselt. Van 16.00 t/m 17.00 uur is er een bijeenkomst voor het bedrijfsleven; van 19.30 t/m 20.30 uur voor de maatschappelijke en culturele organisaties in de gemeente.

Aanmelden

Het Beursplein is bedoeld voor alle bedrijven en maatschappelijke organisaties in Zwartewaterland. De gemeente hoopt dat zoveel mogelijk deelnemers zich aanmelden. Het aanmeldformulier vindt u op de website van de gemeente: https://www.zwartewaterland.nl/beursplein

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500