Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Marnick Bos opent autowas service in Zwartsluis

Geplaatst op: 31 augustus 2018

Marnick Bos opent zaterdag ffautowassen aan de Zomerdijk. De locatie is al een bekend adres omdat JM Car Cleaning daar gevestigd was. Geïnteresseerden zijn op zaterdag 1 september van harte welkom voor een kop koffie en het plannen van een afspraak.

Marnick Bos kwam op het idee voor een eigen wasservice naar aanleiding van een persoonlijke tip. “Ik kreeg te horen dat Jaap Maandag wilde stoppen met JM Car Cleaning. Voor mij vormde dat een unieke kans; direct een geschikte locatie, materiaal dat overgenomen kon worden én een reeds bestaande klantenkring.”

Aan ervaring geen gebrek, want Marnick werkte voorheen bij Bernard Keppel in Genemuiden. Volgens Marnick heeft ook Zwartsluis behoefte aan een wasservice. “Met het wegvallen van JM Car Cleaning zijn er in de directe omgeving weinig adressen waar mensen terecht kunnen. En dat terwijl veel bedrijven en particulieren in Zwartsluis op zoek zijn naar een complete wasservice die snel, grondig én betaalbaar de auto van binnen en buiten kan wassen.”

Doordeweeks en in het weekend

Marnick opent de deuren van zijn wasservice a.s. zaterdag 1 september om 08:00 uur. Ffautowassen is geopend op maandag, dinsdag en woensdag van 19:00 tot 21:30 uur en op zaterdag van 08:00 tot 14:00 uur. De wasservice is gevestigd aan de Zomerdijk 90. Afspraken kunnen ook telefonisch of per mail gemaakt worden via 0683235188 of info@ffautowassen.nl

Speciale openingsactie

Kans maken op een gratis wasbeurt? Kom dan aanstaande zaterdag naar de locatie van ffautowassen en doe mee aan het raad-en-win spel. Wie weet levert u het briefje met het (bijna) juiste antwoord in en wint u een gratis wasbeurt voor een personenauto

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500