Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
14 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Welness’ verder als The Training Club Zwartewater

Geplaatst op: 31 augustus 2018

Wellness Center Zwartewater bundelt de krachten met The Trainingclub Dedemsvaart en gaat verder onder de naam The Training Club Zwartewater. “Met deze samenwerking willen we gebruik maken van elkaars kennis en ervaring op het gebied van fitness en leefstijlprogramma’s zodat we onze klanten in en rondom Genemuiden nog beter van dienst te kunnen zijn”, aldus het bedrijf.

“Een nieuwe start betekent ook nieuwe kansen. Er is steeds meer aandacht voor gezond leven en meer bewegen. Wij spelen hier als fitnesscentrum nog beter op in met het introduceren van vernieuwende programma’s op het gebied van voeding en fitness. Ook het aanbod qua groepslessen wordt groter met behoud van onze huidige instructeurs. Vanaf medio september voegen we korte trainingsprogramma’s van maximaal 30 minuten te aan ons lesrooster.”

Personal training

“Zonder plan, geen resultaat. Maak daarom kennis met onze personal trainers. Met onze bevlogen personal trainers ga je tot het uiterste. Samen bereik je maximaal resultaat in minder tijd. Effectief. Grensverleggend. Persoonlijk. We zijn een fitnessclub voor iedereen. Dat betekent dat we voor elke leeftijdsgroep (oud en jong) specifieke sportprogramma’s hebben ontwikkeld. Met onze deskundige begeleiding helpen we iedereen hun sportieve doelstellingen te verwezenlijken.”

Roy en Alexander

Het team van Alwin Visscher wordt versterkt met Roy van Zijl en Alexander Godschalx. Roy van Zijl heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het succesvol leiden van fitnesscentra.  Alexander Godschalx is arts en anesthesioloog/pijnspecialist. Hij is ervan overtuigd dat sporten je gezond en gelukkig maakt. Een fitnesscentrum is voor hem de ideale plek om dit te realiseren.

In de maand september heeft The Trainingclub  een leuke openingsdeal voor elke klant. Kijk voor meer informatie op www.thetrainingclub.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500