Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 maart 2019
Agenda
Fenny Jo extra

Presentatie over stichting Timulazu

Geplaatst op: 3 september 2018

Komende donderdag houdt de stichting Hope4Kids een presentatie over een van de projecten. De presentatie is in het Hervormd Centrum en begint om 19:30 uur, de inloop is vanaf 19:00 uur. De presentatie wordt gegeven door Evi van der Kolk van stichting Timulazu. Zij leidt een bijzonder project in Roemenië. Er is koffie en thee met wat lekkers.

Stichting Timulazu is een christelijke organisatie die kansarme jonge volwassenen in Roemenië een betere toekomst wil bieden. Timulazu heeft in Roemenië een verbouwde staatsboerderij met camping en kinderboerderij, waar de jongeren een intensief woon- en werktrainingsprogramma volgen. Hope4Kids ondersteunt dit project om de tehuiskinderen een plek te bieden om hun toekomst op te bouwen.

“Tijdens ons bezoek in mei hebben we zelf mogen zien dat het een prachtige plek is voor de kansarme Roemeense jongeren (18+) om te werken aan hun toekomst. Hoe bijzonder om Evi te mogen ontmoeten en te merken dat zij dit project leidt in vol vertrouwen op God.

Wij nodigen u uit om zelf naar haar verhaal te komen luisteren. In het bijzonder nodigen wij jongeren en betrokkenen van een diaconale jongerenreis uit. Timulazu heeft de mogelijkheid om plaats te bieden voor groepen om mee te werken in en rondom de woon- en leerplek.”

De toegang is gratis. Voor een donatie is een collectebus aanwezig.

Gepubliceerd door Enrico Kolk