Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Twintig vestigingen en Kitchen4All

Geplaatst op: 7 september 2018

Twee jaar geleden deed Sani4all haar intrede. In die korte tijd is de badkamerformule gegroeid naar tien vestigingen. Komend jaar wil de formule groeien naar twintig vestigingen. ‘We gaan dit jaar ook heel serieus beginnen met een keukenformule, met de naam Kitchen4all’, laten de initiatiefnemers Jos Rabelink en Lamco de Vries weten.

In november gaat de Sani4all-vestiging in Barneveld open, die tevens een Kitchen4all-showroom omvat. “Er ontstaat daardoor een duidelijke kruisbestuiving tussen deze twee formules. Aan nog twee andere vestigingen met keukens wordt gewerkt, zodat er eind 2018 drie Kitchen4all-winkels zijn. Die formule willen we uitbouwen naar 25 winkels. We gaan vanuit onze Sani4all-formule bekijken waar in het land allemaal een Kitchen4all-winkel mogelijk is.”

Het succes van de Sani4all-formule volgens Jos Rabelink: “We hebben om te beginnen een heel lage drempel. Geen hoge startfee, maar wel transparante en duidelijke afspraken. Want ons uitgangspunt is, dat de ondernemer zelf ook moet verdienen. We willen met hen één team van ondernemers vormen; dat zijn geen soort van ‘verkopers plus’… We zitten niet ergens op een hoofdkantoor, maar gaan samen met hen actief aan de slag. Wij staan zelf ook in onze eigen winkel. In elk van mijn beide winkels sta ik een dag per week als verkoper in de showroom. We zien daardoor in de praktijk wat de klant wil weten, horen en voelen. Ik ervaar dat persoonlijk als verkoper in mijn showroom. We zijn geen inkoopformule, maar een marketingformule, die ervoor zorgt dat de consument naar een van onze winkels komt. Wanneer een ondernemer met ons wil starten, gaan we samen met hem de winkel inrichten en kiezen we uit ons kernassortiment de voor hem juiste producten.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500