Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuiden gelijk tegen Excelsior ’31

Geplaatst op: 15 september 2018

Sportclub Genemuiden speelde zaterdagmiddag met 1-1 gelijk tegen Excelsior ’31. Ondanks dat Genemuiden razendsnel op een 1-0 voorsprong kwam via Sijmon Eenkhoorn, had het een lastige middag tegen de ploeg uit Rijssen. Die mocht misschien wel het meeste aanspraak maken op meer.

Nadat Genemuiden binnen een minuut scoorde, nam Excelsior de wedstrijd over. De beste kans was een penalty na een klein half uurtje. Die konden de Rijssenaren niet benutten, maar tien minuten later was het Hielke Penterman die de verdiende gelijkmaker op het scorebord kreeg.

Na rust bleef Excelsior ’31 beter en raakte het nog paal en lat. Uiteindelijk mocht Genemuiden dus niet mopperen met de 1-1.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500