Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kies je Sport nu ook voor groepen 3 en 4

Geplaatst op: 17 september 2018

Vanaf dit jaar kunnen kinderen uit de groepen 3 en 4 zich aanmelden voor Kies je Sport. Voorheen kwamen alleen kinderen uit de groepen 5 t/m 8 hiervoor in aanmerking. Ook kinderen in de leeftijdscategorie 7 t/m 12 jaar die in Zwartewaterland wonen, maar buiten de gemeente naar school gaan zijn van harte welkom.

Verschillende beweegaanbieders geven kinderen de kans, door middel van trainingen, kennis te maken met verschillende sportieve activiteiten. Het aantal trainingen bij een beweegaanbieder varieert van 2 tot 4 keer. Aanmelden kan voor 21 verschillende sporten. Onder andere tennis, kinderfitness, scouting en waterpolo staan op het programma.

Kies je Sport is niet alleen bedoeld voor kinderen die nog geen sport gevonden hebben, maar ook voor kinderen die eens willen ervaren hoe het is om een andere sport te beoefenen.  Daarnaast kan er twijfel zijn of de sport die nu beoefend wordt de leukste of meest geschikte is. In dat geval kan Kies je Sport de uitkomst bieden.

Aanmelden kan op www.bewegeninzwartewaterland. nl. Hierop is ook alle informatie te vinden over de beschikbare trainingen (data, tijd, locatie, etc). Aanmelden is mogelijk tot 30 september. Vragen/opmerkingen? Neem contact op met Martijn Jansen, m.jansen@zwartewaterland.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500