Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

DEK zwemt veel records bij elkaar

Geplaatst op: 24 september 2018

Zaterdag 22 september was het tijd voor de eerste zwemwedstrijd voor DEK van het nieuwe seizoen: deel 1 van het Minioren-Junioren Circuit. Het was een leuke, gevarieerde wedstrijd; alle slagen zaten er in, de afstanden varieerden van 50 tot 100 meter.

13 zwemmers zorgden voor 29 persoonlijke records, omdat bij de 100 meter de tussentijd bij 50 meter ook als officiële tijd geldt. De tijdwaarnemers hebben een flinke klus geklaard door bij alle 100 meters ook de tussentijd vest te leggen. De grootste verbetering was voor Silvia Vos: zij verbeterde haar tijd op de 50 meter rugslag (als onderdeel van de 100 meter rug)  met zo’n 12 seconden. Heel knap, gefeliciteerd met dit resultaat!  Vrijwel alle zwemmers wisten zich op één of meer afstanden te verbeteren.

De medailles: vierbrons (Jirsca van Dalfsen, Isa Koobs, Sebas Koobs en Jasper Tuinman), zesmaal zilver (Lenn Ché Klomp (2x), Isa Koobs, Myrthe Kroes en Silvia Vos 2x)) en tot slot viermaal goud (Mara van Dijk, Isa Koobs en Laurens van der Pligt(2x)) . De volledige uitslag van de wedstrijd is na te lezen op www.dekgenemuiden.com.

Op 29 september zwemt DEK in de Bestevaer deel 1 van de Regionale 10-kamp, aanvang wedstrijd 17.15 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500