12 mei 2024 t’ Olde Staduus

Sportclub herpakt zich in Apeldoorn

Geplaatst op: 29 september 2018

Sportclub kan weer juichen. Foto Helmich Lubberts

Sportclub Genemuiden heeft zich gerevancheerd voor de blamage in Putten: de ploeg van Jan van Raalte won zaterdagmiddag met 1-3 bij ‘angstgegner’ CSV Apeldoorn. Beide doelpunten kwamen van Omar Kavak.

Zijn eerste treffer viel al na twee minuten. CSV kreeg daarna een goede kans, maar vervolgens was het Genemuiden dat de wedstrijd volledig in handen nam. Eigenlijk had het duel voor rust al beslist moeten zijn, maar de Genemuidenaren misten veel kansen.

Ook na rust was Sportclub de bovenliggende partij, hoewel CSV wel meer probeerde aan te dringen. Het was dan ook wachten op de 0-2 die uiteindelijk na een mooie aanval in de 73e minuut viel. Daarna kreeg Genemuiden nog meer kansen, maar in de slotfase wist Bresser aan de andere kant de wedstrijd toch nog even spannend te maken. Uit een counter kon Eenkhoorn de wedstrijd echter definitief beslissen.