Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Toneelgroep gaat voor hilarische avonden

Geplaatst op: 2 oktober 2018

FOTO JANNES VAN DEN BERG

Dokter Paul heeft problemen. Hij is dierenarts, maar moet ook relatie-advies geven. En dat terwijl zijn eigen relatie net beëindigd is en zijn ex daar anders over denkt. Kortom: Met ‘De geweldige Dokter Paul’ gaat Toneelgroep Genemuiden op 3, 9 en 10 november weer voor hilarische avonden zorgen. Vanaf 13 oktober zijn de kaarten verkrijgbaar bij TeDeTe/TUI. Ook bij de bingo in de Overtoom, maandagavond 15 oktober, zijn kaarten verkrijgbaar.

De Toneelgroep bestaat 30 jaar en viert dat met de dolkomische klucht, die Henk Roede schreef. De Overtoom krijgt de spreek- en wachtkamer van de geweldige dierenarts op het podium en bekende namen als Egbert Beens, Herman Aarnoudse, Wilma Visscher, Geranda van den Berg en Marjolein Burgmeijer zijn als diverse personages te zien. Hilja Zomer, Jacob Last, Ageeth van Enk, Jacco Smit en Almira van Tiel debuteren in de jubileumvoorstelling, die weer geregisseerd wordt door Dinie Visscher.

Een jaar geleden was het al een dolle beestenboel in de Overtoom, voor dit jaar belooft het weer een dolle boel te worden. Peter Bekendam en Hans Esselink vullen de decorgroep aan, Henk Bosman, Bertus Lassche en Albert Oostwold blijven adviseurs.

Aan de nieuwe klucht wordt inmiddels de laatste hand gelegd. De rollen zitten er bijna in, nu de laatste loodjes nog. Hoe komt de chaos bij dokter Paul tot een goed einde? Dat blijft bijna de hele avond de vraag.

De Toneelgroep nodigt alvast iedereen uit voor een avond vol kijk- en lachplezier.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500