Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

CDA onderzoekt ‘respect’ in Zwartewaterland

Geplaatst op: 5 november 2018

Het CDA roept alle inwoners op om mee te denken over ‘hoe we in Zwartewaterland respectvoller met elkaar kunnen omgaan’. “Uit onderzoek blijkt steeds weer dat mensen zich zorgen maken over de manier waarop we met elkaar omgaan. Zien we nog wel om naar elkaar en, voelen we ons nog wel gerespecteerd op straat? CDA Zwartewaterland deelt deze zorgen en lanceert tijdens de Week van Respect van 5 tot 11 november het ‘Hoe respectvol is Zwartewaterland?’ onderzoek op cda.nl/respect”, aldus de partij.

In het onderzoek wordt onderzocht hoe mensen in Zwartewaterland vinden dat het met respect gesteld is en wat er beter kan. Door middel van gastlessen en andere activiteiten op scholen, sportclubs en in de wijk, draagt de organisatie van de Week van Respect bij aan een tolerante en respectvolle samenleving.

Fractievoorzitter Margreet Bosma zegt hierover: “In de raad kan het debat soms best fel zijn maar aan het eind van de vergadering schudden we elkaar altijd de hand. Met wederzijds respect is het goed samenleven in Zwartewaterland.”

De resultaten van de enquête zullen later bekend worden gemaakt.

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “CDA onderzoekt ‘respect’ in Zwartewaterland

  1. Margreet Bosma schreef:

    Beste Koos,
    Het kan inderdaad gaan over voorrangsregels. Maar ook hoe we omgaan met ouderen en met zwerfafval. Cijfers hopen we te krijgen met deze enquete die in veel gemeenten wordt gehouden. Heb je de enquete al ingevuld? Groet, Margreet Bosma

  2. koos schreef:

    dit zijn algemeenheden, waarmee niemand wat kan. voorbeelden graag en hoe is dat in vergelijking met andere gemeentes of steden. aan cijfers hebben we niets. Wat is “gerespecteerd op straat?” Gaat het over voorrangsregels?

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500