Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Winterfair op de ijsbaan

Geplaatst op: 19 november 2018

Komende zaterdag is er een gezellige Winterfair op IJsbaan De Eendracht. Deze dag wordt georganiseerd voor kindertehuis CSS in Taiwan. 

Er zijn genoeg activiteiten voor jong en oud en het belooft een gezellige dag te worden. “Met veel dank aan de middenstand in Genemuiden en omgeving hebben we mooie producten voor een verloting en verkoop. Daarnaast is er voldoende lekkers te eten en drinken. Wat te denken van een versgebakken visje, koffie en thee + wat lekkers, en snoepjes, drinken en snacks voor de kids.  Verder zijn er veel andere lekkernijen te koop en ook is er een mooi aanbod aan babyspullen. En de kinderen kunnen zich vermaken op het springkussen”, aldus de organisatie.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500