Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Briljanten echtpaar krijgt Bilder op bezoek

Geplaatst op: 27 november 2018

Jochem van Lente en Peternella Bonthuis trouwden op 27 november 1953 in het gemeentehuis in Genemuiden. Burgemeester Bilder bracht het echtpaar 65 jaar later een bezoek om hen geluk te wensen met hun briljanten huwelijksjubileum.

Jochem en Nella, beiden geboren en getogen in Genemuiden leerden elkaar kennen tijdens het flaneren op de Kaai in Genemuiden. “Het was liefde op het eerste gezicht”, zegt Nella. De verkering werd een feit, ze trouwden en gingen wonen aan de Achterweg. Ze verhuisden naar de Steenbergstraat en via woningruil kwamen ze daarna in de Nieuwstraat. Het echtpaar woont momenteel in de Prins Willem Alexanderstraat.

Jochem werkte als grondwerker en later als medewerker in een tapijtindustrie. Nella was voor haar huwelijk hulp in de huishouding en werkzaam in de tapijtfabriek. Zoals het in die tijd ging, stopte zij na haar huwelijk met werken om te zorgen voor haar gezin. Jochem was in zijn vrije tijd vaak op het bouwland te vinden. Met veel plezier teelde hij daar groente voor eigen gebruik.

Het echtpaar Van Lente kreeg 8 kinderen. Later werd de familie uitgebreid met 15 kleinkinderen en 6 achterkleinkinderen. Jochem en Nella zijn dankbaar voor alle aandacht en liefde van familie en vrienden. Kinderen, kleinkinderen en vrienden komen graag bij hen op bezoek.

Het briljanten huwelijksjubileum wordt gevierd in kleine kring.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500