Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kerstconcert Muziekonderwijs Genemuiden

Geplaatst op: 27 november 2018

Op zaterdagmiddag  15 december is het jaarlijkse kerstconcert van Muziekonderwijs Genemuiden in het Hervormd Centrum. Tijdens dit concert laten de piano-, fluit- en klarinetleerlingen mooie kerstmuziek horen.

Ook de  pianodocent Joke Hooikammer, fluitdocent Thea Pap en klarinetdocent Alette van de Belt zullen enkele werken spelen. Tevens zal de AMV groep  olv  Alette van de Belt meewerken aan dit concert. De aanvang is  14.00 uur  en de toegangsprijs  is  2 euro inclusief  een lekkere traktatie na afloop!

Muziekonderwijs Genemuiden is een kleinschalige muziekschool waar bevoegde  docenten les geven aan zowel  kinderen als volwassenen. Voor meer info en aanmelding voor lessen  kunt u kijken op de website www.muziekonderwijsgenemuiden.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500