Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sinterklaas vrijdag en zaterdag in Sinthuis

Geplaatst op: 28 november 2018

Stofzuigen, stoffen, ramen lappen en de dekens fris wassen. De MVG-winkeliers hebben de laatste voorbereidingen op de komst van Sinterklaas zo langzamerhand achter de rug: in de nacht van vrijdag op zaterdag slaapt de kindervriend in het Sinthuis aan de Kruisstraat. Zowel vrijdagavond als zaterdagochtend is er van alles te beleven voor kinderen en hun ouders.

Zij kunnen op vrijdag 30 november tussen 19.00 en 20.30 uur zien hoe Sinterklaas gaat slapen, terwijl ze ondertussen genieten van chocolademelk (beschikbaar gesteld door de HEMA), pepernoten van AH Bart Knap en Sinterklaas-muziek van Hasselts Fanfare.

De volgende ochtend is het tussen 10.30 en 13.30 uur opnieuw gezellig bij het Sinthuis. Dan is er net als vrijdagavond ook een ballonnenman bij het huis aan de Kruisstraat: hij maakt ballonnen die alles te maken hebben met het thema Sinterklaas en zijn Pieten. Kinderen kunnen op vrijdag en zaterdag ook de tekeningen inleveren die ze bij Annamoda, Vivaldi, JR & HR Schoenmode, Double Boost en Juwelier Brouwer kunnen ophalen.

Ondertussen loopt de kassabonnenactie van de MVG ook nog steeds. Wie inkopen doet bij een van de ruim veertig winkeliers, kan tot 4 december om 19.00 uur zijn kassabon in de brievenbus bij het Sinthuis stoppen. Op 5 december om 13.30 uur maakt Sinterklaas drie deelnemers gelukkig met prachtige pakketten vol cadeaus die de MVG-winkeliers beschikbaar hebben gesteld.

MVG-LEDEN

Albert Heijn Bart Knap

Anna Mode

AnneModa

Van den Berg Genemuiden

Bij Sigrid

Bloembinderij Willemijn

Blokker Genemuiden

Boni

Bosch Bloemen

Boudesteyn/Regiobank

Comceptum

DA Feenstra

Double Boost

Fenny Jo

Flier Sport en Fashion

De Groene Lantaarn

Echte Bakker Groot Koerkamp

Hema Genemuiden

Heutink dierenspeciaalzaak

Heutink & Heij/Bonthuis & Timmerman

Slagerij van Ingen

D’ IJsko

JR Schoenmode

Juwelier Brouwer

De Kaaihof

Keurslager Van der Weg

Kitsch & Koters

Kwalitaria

De Lange Muur

De Lange Puur Natuur

De Nijstad

’t Olde Staduus

Pand21

Readshop

Rijwielhuis van Dalfsen

Bakkerij Slager

De Sokkensolder

Stroomberg

Travel XL tuinman

Vishandel Timmerman

Vivaldi

Woonwarenhuis Jan Pleijsier

Zin

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500