Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voetbal in de regio

Geplaatst op: 1 december 2018

DOS Kampen leed zaterdag een nederlaag in Dalfsen: het werd in een spectaculair duel 4-3 voor de thuisploeg. DOS leidde bij rust nog met 1-2 via onder meer een doelpunt van Frank Jansen. In dezelfde klasse kwam IJVV, waar Ryan van Lente inviel, niet verder dan 2-2 bij SVI.

DESZ deed goede zaken door met 0-2 van het sterke NEC Delfzijl te winnen. Ex-Sportclub spits Danny Moorman scoorde beide doelpunten, waarvan een uit een strafschop. Olympia ’28 pakte een punt bij DSV: 1-1. Ook daar scoorde een speler met een Genemuiden verleden: Erik van der Kolk werkte een strafschop binnen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500