Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van Dijk trekt opnieuw provinciale SGP-kar

Geplaatst op: 10 december 2018

Dirk van Dijk is opnieuw SGP-lijsttrekker bij de komende provinciale verkiezingen. “Ik heb er zin in om samen met anderen weer volop tijd en energie in de verkiezingscampagne te gaan steken. Maar ook daarna bij leven en welzijn ons weer een periode voor onze mooie provincie in te zetten. En dat vanuit onze belangrijkste thema’s: Bouwen, letterlijk en figuurlijk in en aan onze provincie. Maar ook Bewaren, het waardevolle in de schepping en in de samenleving bewaren en koesteren, en dat in een zo veilig mogelijke samenleving”, aldus de Genemuidenaar. 

Zittend statenlid Gert Harm ten Bolscher uit Rijssen, in het dagelijks leven algemeen directeur van een grote onderneming in Enschede staat op de tweede plaats. Jan Jonker uit Vriezenveen staat op de derde plaats. Hij is nu burgerlid en ook raadslid in Twenterand. Lubbert Talen uit Staphorst, als burgerlid en met zestien jaar raadslidmaatschap bekend met het openbaar bestuur, staat op vier.

De nummers 5 t/m 9 zijn nieuwkomers. Daarbij valt Niels Veerman uit Grafhorst bij Kampen op. Hij studeert sociaal-juridische dienstverlening en staat op nummer 8. Hij is 21 jaar en daarmee de jongste op de lijst.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500