Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stereo geeft weer kerstconcert in de Bovenkerk

Geplaatst op: 11 december 2018

Het Christelijk Genemuider mannenkoor Stereo heeft  na maandenlange koorrepetities  de koorstukken voor het kerstconcert rond het  naderende Kerstfeest 2018  vastgesteld.  In de vertrouwde omgeving van het interieur van de Bovenkerk te Kampen  zal op D.V.  zaterdag 15 december  het traditionele Kerstconcert plaatsvinden. 

Aan de hand van de aloude  advents- en kerstliederen worden bezoekers door het koor als het ware door de heilsgeschiedenis geleid. Bijgestaan door  de uitstekende professie van  het Ars Musica orkest, organist, vleugel, slagwerk en soliste is een  prachtig concert  te  verwachten.

Het geheel staat onder  de al even vertrouwde leiding van Stereo’s bezielende  dirigent Harm Hoeve.  Met gedrevenheid loodste Harm  Hoeve in de achterliggende maanden zijn mannen  met soms soepele, soms strakke hand door het advents-  en  kerstrepertoire 2018. Kortom het  altijd weer boeiende samenspel tussen  vakkundige dirigent Hoeve zijn mannen en musici levert ongetwijfeld weer heel mooie muzikale momenten op.

Dat alles in een verwarmde  monumentale Bovenkerk van Kampen met zijn geweldige akoestiek en  magnifiek Hinsz orgel op zaterdag 15 december 2018.  Aanvang 19.30 uur, kerk open 19.00 uur.  Voor verkoop entreekaarten  middels www.shop.stereogenemuiden.nl. Gratis parkeergelegenheid wordt geboden op het Burg. Berghuisplein en bij het NS station Kampen/IJsselmuiden. Zie ook https://www.kampen.nl/ parkeren-in-kampen.

Medewerkenden:

Christelijk Genemuider Mannenkoor Stereo o.l.v. Harm Hoeve | Marco den Toom, orgel | Lennart Morée, vleugel | Jelmer Tichelaar, percussie | Ars Musica, orkest

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500