Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kwalitaria zoekt horecatoppers (vacature)

Geplaatst op: 12 december 2018

Ben je enthousiast? Hou je van aanpakken? Doe je alles met een glimlach? Dan zoeken wij jou! Als horecatopper ben je het gezicht van de winkel. Kwalitaria Delifrance Genemuiden zoekt horecatoppers voor dinsdagavond, donderdagavond en het weekend. Perfect te combineren met jouw studie of andere activiteiten!

De voordelen op een rij:

> Je maakt deel uit van een leuk team.

> Geen dag is hetzelfde!

> Je leert de hele buurt kennen.

> Jouw eigen inbreng wordt gewaardeerd.

Als horecatopper bij Kwalitaria Délifrance Genemuiden…

> …maak je de lekkerste gerechten.

> …geef je de gast een topbeleving.

> …help je de gast altijd met een glimlach.

> …zorg je dat de winkel er tip-top uitziet.

Jij…

> bent een echte teamplayer.

> bent een harde werker.

Over Kwalitaria Délifrance

In ons uitgebreide assortiment hebben we aan het hele gezin gedacht. Kwalitaria is de meest vooruitstrevende cafetariaformule van Nederland. We kiezen voor de allerlekkerste smaak en maken onze producten steeds iets duurzamer. Waar mogelijk gebruiken we duurzaam Hollands vlees en plofkipvrije kipproducten. Zo maken we onze burgers van Hollands MRIJ-rundvlees en serveren we ze op biologische broodjes van Hollands graan. Onze friet maken we van heerlijke Hollandse Agria aardappelen. Onze Délifrance broden worden gemaakt van graan uit eigen Franse molens en dat proef je. Belegd met de lekkerste ingrediënten volgens authentiek recept. Altijd met een vleugje liefde!

 

Solliciteer nu!

Kwalitaria Délifrance

Havenplein 3A

8281 EV Genemuiden

 

telefoon

+31 038-3855074

mobiel

+31 (0) 62 193 51 70

e-mail

genemuiden@kwalitaria.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500