Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

VIDEO: Mannenkoor Stereo zingt in Elburg

Geplaatst op: 21 december 2018

tekst en foto: Erik Eenkhoorn

Donderdagavond zong het Christelijk Genemuider mannenkoor Stereo in een sfeervolle en volle kerk in Elburg. De Sint Nicolaaskerk was mooi versierd met kerstelementen en stond decor voor het kerstconcert wat georganiseerd is door de Stichting Hulp Vervolgde Christenen. Samen met het Jong gemengd koor Immanuël uit Urk stonden ze onder leiding van dirigent Harm Hoeve.

Het Quellhorst-orgel werd bespeeld door Henk van der Maten en de piano door Ronald IJmker. Aloude kerstliederen als ‘Nu daagt het in het oosten’ en ‘Eer zij God in onze dagen’, werden op indrukwekkende wijze door de koren vertolkt.

Maarten Boeve vertelde over stichting H.V.C. Daarna werd er een collecte gehouden en werd Psalm 98 gezongen, uiteraard met Genemuider bovenstem. De avond werd afgesloten met het bekende ‘Ere zij God’.

Bekijk hier het gehele concert via Beleefmee!

Geplaatst door Beleefmee op Donderdag 20 december 2018

Gepubliceerd door Erik Eenkhoorn
Van Dijk Containers 500