Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 januari 2019
Agenda
Zwolsche Adviesgroep 500

Badmintonnen in het nieuwe jaar

Geplaatst op: 7 januari 2019

“Heeft u ook weer goede voornemens voor een goed en gezond 2019 ? Kom dan eens badmintonnen in Genemuiden”, roept Badmintonvereniging Genemuiden op. Iedere maandag avond kan de jeugd van 17.30 uur tot 19.30 uur badmintonnen en de senioren (vanaf 18 jaar) van 19.30 uur tot +/- 22.00 uur.

Badminton is een actieve sport die geschikt is voor vele leeftijden. U hoeft alleen sportkleding en sportschoenen mee te nemen, rackets hebben we in de zaal wel liggen. U kunt dan gratis een paar avonden proberen”, aldus de vereniging.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *