Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Belastingaanslagen komen digitaal

Geplaatst op: 9 januari 2019

De gemeente Zwartewaterland is aangesloten op de berichtenbox. De berichtenbox is een persoonlijke, beveiligde brievenbus op mijn.overheid.nl. Hierin ontvangen burgers digitale post van verschillende overheidsinstanties. De gemeente Zwartewaterland biedt belastingaanslagen aan via de berichtenbox.

Wie zich heeft aangemeld voor de berichtenbox ontvangt het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen vanaf 2019 alleen nog digitaal en niet meer via de post. Aanmelden kan via MijnOverheid.nl. Dit kan heel eenvoudig door in te loggen met DigiD en een vinkje aan te zetten bij de Gemeente Zwartewaterland. Wilt het aanslagbiljet per post wil blijven ontvangen, hoeft niets te doen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500