Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Selectie Sportclub krijgt langzaam vorm

Geplaatst op: 11 januari 2019

29-09-2018: Voetbal: CSV Apeldoorn v SC Genemuiden: Apeldoorn/Jan Hooiveld (l) of Genemuiden, Patrick Jansen (ml), Jesse Perdon (mr) of Apeldoorn, Omar Kavak (r) of Genemuiden/

Patrick Jansen staat komend seizoen onder de lat bij Sportclub Genemuiden. Daarmee heeft de club snel een oplossing gevonden voor de vertrekkende Huiskamp. Jansen staat nu onder de lat bij CSV Apeldoorn en heeft een verleden bij onder meer DETO, Go Ahead Eagles en Vitesse.

Kay Velda blijft bij Genemuiden. Hij heeft voor twee jaar bijgetekend. Ook de Genemuienaren Arend van de Wetering, Nick Buitink en Rick Doorn maken volgend seizoen onderdeel uit van de eerste selectie. Dat geldt ook weer voor Job van Dalfsen, die komend half jaar speelt bij Groen-Geel in Groningen, en Erwin Henniphof.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500