Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

90-jarige Rehoboth zet de deuren open

Geplaatst op: 11 februari 2019

De Rehoboth school bestaat dit jaar negentig jaar. Op 1 februari 1929 gingen de schooldeuren voor het eerst open en in 1950 bij de opening van het nieuwe gebouw werd de naam Rehobôth gegeven. Deze naam verwijst naar de Bijbeltekst uit Genesis 26:22. Precies negentig jaar later stond de school daar met de huidige leerlingen bij stil.

Sinds die dag wordt er in de school ook heel hard gewerkt aan het project: 90 jaar terug in de tijd. “Wat is er in de afgelopen 90 jaar allemaal gebeurd? Op school, in Genemuiden, in Nederland, in de wereld…? Iedere klas heeft een eigen onderdeel bedacht vanuit de afgelopen 90 jaar.”

Belangstellenden kunnen komende donderdag de resultaten bekijken. Van 18.30 – 20.30 uur is er open huis.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500