Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Expositie schildersclub De Meente

Geplaatst op: 20 februari 2019

Gedurende meer dan tien jaar is in woon- en zorgcentrum De Meente in het winterseizoen iedere twee weken een schilderclub actief. Deze club beoefent de schilderkunst op een hobbymatige manier. De leden van de club zijn senioren, maar wonen niet in De Meente.

Op uitnodiging exposeren de leden van de club gedurende de maanden maart, april en mei a.s. tijdens de openingstijden in ’t Olde Staduus, Havenplein 1 in Genemuiden. Het is de eerste keer dat de club zelfstandig exposeert. De opening van de expositie is gepland op vrijdag 8 maart a.s. om 16:00 uur dhr. J. Altena, hij gaf vanaf het begin tot en met voorjaar 2018 leiding aan de schilderclub.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500