Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bach concert in Hasselt

Geplaatst op: 11 maart 2019

Zaterdag 23 Maart zullen het Seniorenorkest Fair o.l.v. Leo Torn in samenwerking met organist Kees Jansen en violiste Anna Sophie Torn een Bach concert verzorgen in de Ichthus kerk (Kastanjelaan 1) in Hasselt.

Tijdens het concert waarin vooral sfeervolle en bekende muziek van deze componist zal worden uitgevoerd kunnen bezoekers genieten van werken als Partita voor viool, Preludium en Fuga voor orgel terwijl het orkest o.a. een koraalbewerking van Wachet Auf en het alom  bekende Air zal uitvoeren. Het concert begint om 16.00 uur en zal een uur duren, de toegang is vrij. Wel zal er bij de uitgang een collecte worden gehouden voor het dekken van de kosten.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500