Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wetland Wonen en actiecomité hebben goed gesprek

Geplaatst op: 21 maart 2019

Het in het leven geroepen actiecomité van bewoners van de Stuivenbergstraat en de Steenbergenstraat hebben donderdag een ‘verhelderend gesprek’ gehad. Dat meldt woordvoerder Robbie Fiat. Desondanks blijft Wetland Wonen vasthouden aan de voorgenomen sloop van achttien woningen.

“Wetland Wonen prees ons voor onze berichtgeving in de media. Dat was geen modder gooien, maar we willen in gesprek blijven met elkaar”, aldus Fiat. “Ook heeft Wetland ons uitgelegd waarom deze plek de beste is voor sloop en herbouw in twee of drie lagen. Dat is omdat er maar één woning is, die niet in het bezit is van Wetland.”

Wetland Wonen wil graag het gesprek aan blijven gaan, kregen de bewoners donderdag te horen. “Directeur Marcel Timmerman wil blijven praten met het comité of nog andere bewoners, zodat we samen aan een nieuw plan kunnen werken wat nog gemaakt moet worden. Ook zijn we als comité uitgenodigd op een andere plek waar Wetland ook nieuwbouw heeft gemaakt. Als de sloop toch doorgaat en we daarna mogen terugkeren, willen we wel graag weten hoe die plek er dan ongeveer uitziet, zodat we daarvan een beeld kunnen vormen.”

Desondanks hebben de bewoners donderdag opnieuw aangegeven dat ze tegen de sloop van de woning zijn. “Wordt vervolgd dus.”

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500