Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vijfde verliespartij voor Sportclub

Geplaatst op: 23 maart 2019

Sportclub Genemuiden verloor zaterdagmiddag voor de vijfde keer op rij. Dit keer was het Flevo Boys dat Genemuiden dieper in de malaise duwde: 1-2. Genemuiden staat nu tiende met nog steeds vijf punten voorsprong op de beruchte streep.

Met debutanten Jur van Dalfsen en Bart Jan Brouwer en Anne van der Kolk in de spits begon Genemuiden op eigen veld tegen de polderbewoners. Sportclub was voor rust de betere ploeg en kreeg ook kansjes, maar uiteindelijk scoorde Flevo Boys: 0-1. Dat was ook de ruststand.

Na een uur spelen leek Flevo Boys de wedstrijd te beslissen. Daarvoor was een penalty nodig die Strengholt binnen werkte. Kay Velda deed echter onmiddellijk iets terug, waardoor de spanning in de wedstrijd bleef. Velda was met een vrije trap in de slotfase nog dichtbij de gelijkmaker.

Over twee weken gaat de competitie verder. Dan moet Genemuiden weer eens punten zien te pakken tegen het altijd lastige AZSV.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500