Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuiden opnieuw sterkte in ‘biljartinterland’

Geplaatst op: 6 april 2019

Op vrijdagavond werd in “de Rank” weer de jaarlijkse biljartinterland Genemuiden versus Kamperzeedijk georganiseerd. Net als vorig jaar trok HZW aan het laatste eind. Daardoor wordt de totaalstand inmiddels iets draaglijker, want veruit de meeste derby’s werden gewonnen door de Kamperzeedijk.

Bij Genemuiden waren de youngsters Robin Bonthuis en Robert van Dijk de uitblinkers. Laatstgenoemde haalde met 9 punten uit 3 wedstrijden zelfs de volle buit binnen.

Piet van der Sluis van de Kamperzeedijk zette met 2 geweldige wedstrijden een indrukwekkend slotoffensief in, maar de eindsprint kwam uiteindelijk te laat.

Zo kon teamcaptain Gerrit Rietman met zichtbare trots de wisselbeker in ontvangst nemen. Toernooiorganisator Geert Sluiter kon wederom op een geslaagde wedstrijd terugkijken, waarbij zoals altijd de gezelligheid de boventoon voerde. Voorzitter Ron Calis van de Kamperzeedijk bedankte in een slotwoord de organiserende vereniging en nodigde de club alvast uit voor de editie van volgend jaar in de Driester.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500