Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kerkdienst besluit Feestweek Zwartsluis

Geplaatst op: 26 april 2019

Op zondag 28 april is er in de feesttent in Zwartsluis een eigentijdse en dynamische kerkdienst. In deze dienst vertelt spreker Joshua Kotadiny over de verandering die God in zijn leven bewerkstelligde. De lokale worshipband begeleidt de middag op muzikale wijze.

Drugs, alcohol, verslaving en geweld. Het was de kille en keiharde wereld waarin Joshua Kotadiny opgroeide. Als jonge jongen leefde Joshua op straat in de wijk Gein. Hij was verslaafd, dealde en was extreem gewelddadig. Het contact met die duistere wereld heeft hij nog steeds. Maar door krachtig en genadig ingrijpen van God staat Joshua nu in die wereld omdat God hem daar plaatst en gebruikt als Zijn getuige. “Ik heb gein getrapt, maar ik heb genade gevonden”, vertelt Joshua Kotadiny.Hoe God die verandering bewerkstelligde, vertelt hij tijdens deze tentdienst.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500