Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mooi bedrag voor Refilwe

Geplaatst op: 29 april 2019

De collecte voor Refilwe heeft ruim 3700 euro opgeleverd. “Vorige week hebben vele vrijwilligers ons geholpen om een deur aan deur collecte te houden voor Refilwe, in Genemuiden. Voor sommige klonk Refilwe nog wat onbekend in de oren en voor anderen zijn we (gelukkig) al iets bekender. Het totaalbedrag was voor ons een grote verrassing, namelijk €3757,65. Daar kunnen in Zuid Afrika weer baby’s van worden gevoed, kinderen een warme maaltijd van krijgen tijdens de Kidsclub, schoolmaterialen van worden gekocht en tieners worden mee uit genomen voor hun inzet als leiders tijdens activiteiten.

Onze dank is zeer groot, we zijn er zelfs een beetje stil van. We beseffen ons na iedere actie weer hoe bijzonder het is dat Genemuiden Refilwe een warm hart toedraagt”, aldus de organisatie.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500