Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Successen voor de Zwartewaterruiters

Geplaatst op: 29 april 2019

Afgelopen week reden Zwartewaterruiters stad en land af om succesvol aan start te komen op verschillende wedstrijden.

In Staphorst reed Jeanine Fuite naar prijzen met meerdere paarden. In de klasse B startte zij met Jillz, met 77,5 punten eindigden zij op een 6e plaats. In de klasse L kwam Fuite aan start met First Impression hier werden zij 3e. Ook kwam Jeanine Fuite aan start met dit paard in de klasse M en mochten hier een knappe 4e prijs in ontvangst nemen. Het paard General werd eveneens gezadeld voor de klasse M en was zijn stalgenoot een stap voor, zij ontvingen de 3e prijs.

Alène Roeland kwam in Zwolle goed voor de dag. Zij reed een mooi parcours in de klasse L met haar paard Jasmijn. Dit was dan ook goed voor een 1e prijs.In Geesteren werd een 5-daagse dressuurwedstrijd gehouden, Hippisch Geesteren. Tijdens dit outdoor evenement mochten Louanne Eenkhoorn en Janine Flier het podium betreden.
Louanne Eenkhoorn reed twee nette proeven in de klasse L1. Dit werd dat ook beloond met mooie scores van 208,5 en 209,5 punten. Met dit resultaat ontving de combinatie tweemaal een 1e prijs.
In de hoge klasse Z1 kwam Janine flier aan start met haar paard Harley. In de eerste proef behaalden zij met 220,5 punten een mooie 3e prijs. In de tweede proef deed de combinatie er een schepje bovenop. Met de hoge score van 222,5 punten mochten zij een 2e prijs in ontvangst nemen.
Dochter Evi Flier reed tijdens een Bixie concours in Meppel een nette proef in de klasse AA-dressuur. Met haar pony Bluff behaalde zij een 2e prijs

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500