Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vier dagen wandelen vanaf 17 juni

Geplaatst op: 30 april 2019

De wandelvierdaagse Genemuiden wordt dit jaar gelopen op 17, 18, 19 en 20 juni. De voorbereidingen zijn in volle gang. Dit jaar kunnen er de volgende afstanden gelopen worden, 5km, 10km, 15km, de jongste kinderen kunnen 1 dag meelopen.

De gemeentelijke vergunning is aangevraagd, de routes zijn weer uitgestippeld en de muziekkorpsen zijn weer vastgelegd. Ook hebben vele sponsoren  weer toegezegd. Samen met hun hopen wij een mooie wandelvierdaagse te organiseren.

“Bij het organiseren zijn wij vrijwilligers nodig. Dit jaar zoeken wij nog mensen die met ons het verkeer willen regelen. Lijkt je dat wat stuur dan een mail naar tiny.hendriks@ziggo.nl of neem een kijkje op onze website  www.wandelvierdaagsegenemuiden.nl Als organisatie hopen wij dan ook dat er mensen zijn die zich aanmelden zodat de kinderen veilig over kunnen steken tijdens de vierdaagse”, aldus de organisatie.

Vanaf 1 juni kunnen de wandelaars zich weer digitaal inschrijven.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500