Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zestig kinderen bootcampen voor Make-a-memory (video)

Geplaatst op: 3 mei 2019

Ruim zestig kinderen renden vrijdagmiddag de benen uit hun lijf tijdens de bootcamp voor Make-a-Memory. Jannie van der Plas van the Training Club en de lopende zussen Beatrice en Gerlinda zetten zich daar voor in. Zij zijn blij met de grote deelname van kinderen. Een deelneemster had maar liefst 265 euro bij elkaar gehaald. Zij werd extra verwend na afloop.

Vanavond zijn de volwassenen aan de beurt. Zij gaan allerlei uitdagende proeven doen, waaronder vrachtwagen trekken. Die heeft Verhoek beschikbaar gesteld, en ook Van Dijk Heftrucks en PH Verhuur werken mee. Alle reden dus om een kijkje te nemen bij the Training Club.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500