Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jeugd heeft mooi uitje in Wolvega

Geplaatst op: 7 mei 2019

De Activiteitencommissie van Jeugdhonk 3:16 had vrijdag een leuke activiteit buiten de deur georganiseerd. Veel jongeren van 12 tot 20 jaar hadden zich rond 18.30 uur verzameld voor ’t Olde Staduus.

Ze vertrokken met de Onlinebus.nl naar Wolvega. Daar zijn ze bij Fit & Fun Plaza gaan bowlen en lasergamen. Op de terugweg werden de meningen gepeild onder de jeugd en iedereen vond het een top avond! Beste bowler was Denise Riesebosch, Rik Post won het lasergamen. Beiden konden zaterdag een taart ophalen bij Albert Heijn Bart Knap.

Tot slot was er, bij terugkomst in Genemuiden, nog een warme snack en drinken te krijgen in het jeugdhonk. Ook werd er al nagedacht over de volgende activiteit eind juni / begin juli, namelijk: boarding / panna voetbal!

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500