Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Moederdag Wine & Bites Event bij VINO

Geplaatst op: 9 mei 2019

VINO organiseert komende zaterdag in samenwerking met Preiner Nederland een speciale proeverij. Maar liefst dertien wijnen staan op deze Moederdag geopend. “Daarmee kun je vrijblijvend kennismaken. Al eens kennisgemaakt met bijvoorbeeld het wijnland Oostenrijk? Pak nu je kans! Maar dat is nog niet alles! Het geheel wordt culinair omlijst met passende gerechtjes bij deze prachtige wijnen!”

En VINO zou VINO niet zijn als er niet iets nieuws is. “Weet jij welk drankje er tussen wijn en bier inzit? Nee? VINO wel! Je kunt kennismaken met HET zomerdrankje van 2019! Kom naar deze gezellige dag en proef, beleef en geniet!”

De toegang is gratis. VINO is gevestigd aan Kerkplein 21.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500