Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Leerlingen zetten zich in voor Franse camping

Geplaatst op: 13 mei 2019

De leerlingen van 3 havo en 3 vwo van het Agnieten College zetten zich in voor een project waarbij een Franse camping aangepaste speeltoestellen kan aanschaffen. Zelf zijn de leerlingen in juni een week op die camping.

De leerlingen organiseren woensdagmiddag diverse activiteiten in de gymzaal. Vanaf 13.20 uur verkopen de leerlingen allerlei lekkere dingen in de kantine. Belangstellenden zijn uitgenodigd om een kijkje te nemen en de leerlingen te steunen.

“Met onze steun kan Domaine de Puylagorge voor gezinnen waarin één (of meer) van de kinderen een handicap heeft prachtige vakanties blijven organiseren voor een betaalbare prijs”, laten de kinderen weten.

Doneren kan via de crowdfundingsactie: https://www.doneerdoel.nl/actie/1865/agnieten-zwartsluis-in-actie-voor-domaine-de-puylagorge

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500