Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Henk Klasen clubkampioen bij O&O

Geplaatst op: 15 mei 2019

Henk Klasen is clubkampioen van damclub O&O. Voor de onderlinge competitie waren Klasen en Johan Kleine elk op 18 wedstrijdpunten geëindigd. Er moest daarom gewacht worden op de laatste wedstrijd tussen Bertry Buitink en Jan Willem van Dijk om de kampioen aan te wijzen, want dan kon het SB-systeem berekend worden.

Deze wedstrijd eindigde in een overwinning voor Bertry Buitink. Daardoor behaalde Henk Klasen 193 SB-punten tegen Johan Kleine met 190 SB-punten. In het kort uitgelegd komt het hier op neer: Van alle spelers worden de wedstrijdpunten bij elkaar opgeteld, als men dan gewonnen heeft van een hoger geklasseerde speler, en de andere heeft remise tegen die speler, komt de winnaar hoger op de ranglijst. De totale wedstrijdpunten worden bij winst vermenigvuldigd met 2, bij remise met 1.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500